(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelu/siivoustyöntekijä Hirvaan koululle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme kokoaikaista RUOKAPALVELU/SIIVOUSTYÖNTEKIJÄÄ Hirvaan koululle.

Asiakkaallamme on tarjolla ruokapalvelutyöntekijälle paikka keittiöllä, johon kuuluu myös kohteen ylläpitosiivous. Työaikasi tulee olemaan arkisin klo 7-15:00, töitä on tarjolla alustavan suunnitelman mukaan toukokuun 2020 loppuun saakka.


Mitä odotamme työntekijöiltämme? Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kiinnostusta keittiötyöhön. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä edellytämme hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä rikostaustaotetta.

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja voit liittää mukaan myös CV:si. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut lomien vuoksi heinäkuun puolessa välin. Työt alkavat koulujen alkaessa syksyllä, viimeistään 7.8.2019.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi