(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelupakkaajia tuotantokeittiöihin Ouluun
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haemme Oulun seudun asiakkaillemme kotiateriapalveluiden RUOKAPALVELUPAKKAAJIA tuotantokeittiöihin. 

Ruokapalvelupakkaaja osallistuu aterioiden pakkaamiseen ja lähetykseen. Työ sisältää myös muita avustavia keittiön työtehtäviä. Lisäksi osallistut keittiön tilojen puhtaanapitoon sekä astiahuoltoon. Työntekijältä toivotaan hyvää fyysistä kuntoa sekä ripeää työotetta ja tarkkuutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja joustavan tavan tehdä töitä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden keikkatyöhön oman kalenterisi mukaan ja eri pituisia määräaikaisia työsuhteita sekä mahdollisuuden kehittyä ruokapalvelualan tehtävissä. Työtä on tarjolla kaikkina viikonpäivinä, aamu - ja iltavuorossa. 

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta keittiön avustavista tehtävistä tai elintarvikealan työtehtävistä. Lisäksi työssä vaaditaan hygieniapassi ja salmonellatodistus. Työtä tehdään osana isompaa tiimiä, joten saat myös mukavat työtoverit ympärillesi. Ennen kaikkea repustasi tulee löytyä aurinkoinen ja työhön tarttuva ote.

Palkkaus KV TES mukaisesti. Työt alkavat syksyllä 2020 ja tarjolla eri pituisia sijaisuuksia oman käytettävyytesi mukaan.

**

Me Eezyllä haluamme juuri sinut! 

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA - napin kautta. Hakuaika päättyy 20.9.2020 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

**

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti meillepäin yhteydessä.

Jessi Valikainen, p. 050 3397859