Ruokapalvelupakkaajia Ouluun
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Haemme Oulun seudun asiakkaillemme RUOKAPALVELUPAKKAAJIA suurtalouskeittiöihin. 

Ruokapalvelupakkaaja osallistuu aterioiden pakkaamiseen ja lähetykseen. Työ sisältää myös muita avustavia keittiön työtehtäviä. Lisäksi osallistut keittiön tilojen puhtaanapitoon sekä astiahuoltoon. Työntekijältä toivotaan hyvää fyysistä kuntoa sekä ripeää työotetta ja tarkkuutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja joustavan tavan tehdä töitä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden keikkatyöhön oman kalenterisi mukaan ja mahdollisuuden kehittyä myös muissa ruokapalvelualan tehtävissä. Työtä on tarjolla kaikkina viikonpäivinä, aamu - ja iltavuorossa. 

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta keittiön avustavista tehtävistä tai elintarvikealan työtehtävistä. Lisäksi työssä vaaditaan hygieniapassi ja salmonellatodistus. Työtä tehdään osana isompaa tiimiä, joten saat myös mukavat työtoverit ympärillesi. Ennen kaikkea repustasi tulee löytyä aurinkoinen ja työhön tarttuva ote. Työ vaatii suomenkielen osaamista. 

Palkkaus TTES mukaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tarjolla on eri mittaisia sijaiuuksia sekä keikkoja käytettävyytesi mukaan. 

**

Me Eezyllä haluamme juuri sinut! 

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA - napin kautta. Hakuaika päättyy 7.3.2021 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

**

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti meillepäin yhteydessä.

Heidi Hyttinen, P. 0447458652


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot