(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelupäällikkö Ouluun (1268)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Oulun kaupungin kohteidemme ruokapalveluihin

RUOKAPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Sodexon toiminnoista pääasiallisesti ruokapalveluissa, mutta vastuullasi on myös siivouspalvelut jota operatiivisesti johtaa siivouspalvelu esimies.  Siivouspalvelu esimies raportoi ruokapalvelupäälikölle.

Kokonaisuuteen kuuluu kouluja ja päiväkoteja yhteensä 15 toimipaikkaa, joissa työskentelee useita kymmeniä Sodexolaisia.

Ruokapalvelupäällikkönä vastaat tulosvastuullisesti ja kokonaisvaltaisesti toiminnasta, käytännön toiminnan organisoimisesta ja kehittämisestä. Olet avainhenkilö asiakasyhteistyössä, ja vastaat sopimuksen mukaisen palvelun toteutumisesta. Asetat yhteiset tavoitteet ja haastat sekä motivoit henkilökunnan tekemään parhaansa niiden saavuttamiseksi.  Raportoit aluepäällikölle.                    

Odotamme

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:

  • Useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä sekä ruokapalveluiden tuloksellisesta johtamisesta suuressa yksikössä, eduksesi katsomme siivouspalveluiden tuntemuksen
  • Ravintola-alan esimieskoulutus, esim. restonomi, suurtalousesimies
  • Nopea reagointikyky muutostilanteissa
  • Kyky henkilöstön tavoitteelliseen johtamiseen yhteisen päämäärän saavuttamiseksi
  • Taidot kiinteään asiakassuhteen hoitamiseen ja toiminnan kehittämiseen kumppanuusperiaatteella sopimuksen mukaisin ehdoin
  • Hyvät tietotekniset taidot ja aikasempaa kokemusta ravintola-alan  tuotannonohjausjärjestelmistä

Olet idearikas ja paineensietokykyinen sekä ratkaisuhakuinen. Saat asiat tapahtumaan ja olet työssäsi suunnitelmallinen. Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Pärjäät työssäsi sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Oman auton käyttömahdollisuus on etu.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio.

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.  Palkkaus  sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana aluepäällikkö Päivi Huhtamella p.050-441 0823, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön. Muina aikoina lisätietoja voi kysellä sähköpostitse paivi.huhtamella@sodexo.com