(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelupäällikkö Espooseen
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Helsingin Diakonissalaitoksen ravintolapalveluihin Espoon Rinnekotiin ammattitaitoista 

RUOKAPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Hoidamme Diakonissalaitoksen kohteissa pääkaupunkiseudun alueella ravintolapalveluita mm. opiskelijoille, ikääntyneille, vammaisille, asunnottomille ja lapsille. Joka päivä tavoitteenamme on ravitsemuksellisesti täysipainoisten, laadukkaiden ja monipuolisten aterioiden tuottaminen sekä aterioiden toimitusvarmuus, kun toimitamme ruokaa eteenpäin valmistuskeittiöistä. 

Rinnekodissa aterioita tuotetaan noin 400 hengelle kaikkina viikonpäivinä ja toiminnasta vastaa 10 hengen Sodexo-tiimi.

Tehtäviisi ruokapalvelupäällikkönä kuuluu mm.
- keittiötoiminnan sujuvuudesta ja kustannustehokkuudesta vastaaminen
- ruokalistasuunnittelu
- henkilöstö-/työvuorosuunnittelu ja keittiöhenkilöstön esimiehenä toimiminen
- ostotoiminta tilauksineen, tavarantoimittajien laadunseuranta sekä inventaariot
- ruuan kuljetuksen logistiikasta ja varastoinista huolehtiminen
- omavalvontaan liittyvät tehtävät

Lisäksi osallistut maittavien ruokien valmistamiseen yhdessä tiimisi kanssa. Kaikki työntekijämme osallistuvat myös asiakaspalveluun.

Toivomme sinulta
- tehtävään soveltuvaa ravintola-alan esimieskoulutusta
- useamman vuoden kokemusta hoiva-asiakkaiden ruokapalveluiden hoitamisesta
- kokemusta keskuskeittiön johtamisesta
- kokemusta Cook and Chill- ruuanvalmistusmenetelmästä
- erityisruokavaliotuntemusta
- vahvaa osaamista tuotannonsuunnittelusta

Tunnet suurkeittiön ruokatuotteen valmistusprosessin. Keittiötiimin esimiehenä olet kannustava, oikeudenmukainen ja johdat toimintaa omalla esimerkilläsi. Kykenet vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Olet joustava ja paineensietokykyinen tiimipelaaja. 

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi! 

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu ma-pe klo 6.30-17.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Ann-Marjaana Holmberg p. 050 472 5327, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi jo tänään!

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.