(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluohjaajia pääkaupunkiseudulle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme ruokapalveluiden ammattilaisia ohjaajan tehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Ruokapalveluohjaaja toimii esimiesten rinnalla työntekijöitä auttaen, ohjaten sekä perehdyttäen. Teet töitä esimerkilläsi ohjaten. Tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa ja mahdollistaa arjen toteutuminen omalla alueellasi. Osallistut myös tarvittavissa määrin itse arjen toimintaan.

Tehtävässä toimimisessa auttaa hyvä näkemys ja kokemus keittiöalalta, sekä mielellään koulu- ja päiväkotimaailman tuntemus. Sinulla on mielellään esimerkiksi kokin tai dieettikokin tutkinto sekä kokemusta alan työtehtävistä. Olet mahdollisesti toiminut jo aiemmin ohjaavissa tehtävissä, esimerkiksi palveluvastaavana, tiiminvetäjänä tai vastaavissa esimiestehtävissä. Henkilöstön ohjaaminen, perehdyttäminen ja tukeminen ovat sinulle mieleisiä ja luontaisia tehtäviä, olet myös innostunut kehittämään arjen toimintatapoja tehokkaammiksi.
Olet innostunut ja halukas kehittymään, sekä kasvattamaan osaamistasi myös Palmian kasvun mukana.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja, Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Koska työ on liikkuvaa, ajokortti katsotaan eduksi.

Tarkemmat alueelliset kuvaukset selviävät hakuprosessin edetessä, mutta pääsääntöisesti työtä tehdään Helsingin alueella, mahdollisesti myös Espoossa, Vantaalla sekä Klaukkalan alueella - alueelliset toiminta-alueet keskustellaan yhdessä työnhakijan kanssa.

Ennen valintaa edellytämme esitettäväksi rikostaustaustaotteen (laki lasten-ja nuorten kanssa työskentelystä).

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakemus pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja
Pirjo Kota-aho
aluepäällikkö
pirjo.kota-aho@palmia.fi
040 1851727

Lisätietoja hakuaikana Ti- To klo 14.30-16.00