(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluiden myyntiedustaja
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Oletko sinä meidän tuleva työkaveri? Toimi ripeästi ja hae paikkaa 30.6.2018 mennessä! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana. 

Kukkuu?!
Etsitkö myyntityötä pääkaupunkiseudulta, missä voit olla mukana viemässä nopeasti kasvavaa ja uudenlaista yritystä. Tehtävänäsi on myydä elämän kannalta erittäin olennaista tuotetta: Ruokaa! Tarvitsisimme nyt HIRMUmyyjiä kesätöihin, osaksi nuorekasta ja aikaansaavaa työporukkaa.  

Myyntikokemus on plussaa, mutta tarpeen tullen sinulle opetetaan kaikki alusta alkaen. Olethan siis motivoitunut ja haluat tehdä myyntiä kasvotusten. Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja omaat iloisen asenteen.  

Työsuhteessa sinulle tarjotaan takuupalkkaus + provisio, sekä hauska työympäristö missä pääset kehittämään arvokkaita myyntityötaitoja. Työaikasi ovat joustavat ja sijoittuvat ma-pe välille klo. 17-20.30, joten sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Olethan valmis sitoutumaan vähintään 3 työvuoroon viikossa. Työsuhteen kesto on neuvoteltavissa, mutta minimissään kaksi kuukautta.  

Jos kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin laita meille hakemusta tulemaan osoitteeseen rekry@hirmu.fi otsikolla ”RUOKAA / oma nimesi”