(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluhenkilökuntaa
Kauniaisten kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme ammattitaitoista suurtalouskokkia ja kaksi ruokapalvelutyöntekijää Kauniaisten ruokapalveluihin

Kokki ja ruokapalvelutyöntekijä Villa Bredan valmistuskeittiöön,
joka on sa Kauniaisten kaupungin ruoka- ja puhdistuspalvelua. Villa Bredan valmistuskeittiö tuottaa ruokapalvelua muun muassa Villa Bredan hoivakotien asukkaille, kotipalvelulle, Villa Bredan palvelukeskuksen asiakkaille sekä kaupungin asukkaille. Aterioita valmistetaan noin 350–400 asiakkaalle ja keittiö on auki jokaisena viikonpäivänä.

Lisätietoja Kokki ja ruokapavelutyöntekijä: ruokapalveluesimies Elina Pukonen, puh. 050 572 3013 elina.pukonen@kauniainen.fi tai ruokapalvelupäällikkö Anja Hankala, p. 050 516 1446, anja.hankala@kauniainen.fi.

Ruokapalvelutyöntekijä Svenska Skolcentrumin palvelukeittiöön,
joka osa Kauniaisten kaupungin ruoka- ja puhdistuspalvelua. Svenska Skolcentrum palvelukeittiön asiakkaita ovat ruotsinkielisen yläkoulun ja lukion oppilaat ja opettajat. Aterioita tarjotaan arkisin noin 600–700 asiakkaalle.

Lisätietoja antaa keskuskeittiön ruokapalveluesimies Tuija Käppi, puh. 050 407 5619 tuija.kappi@kauniainen.fi  tai ruokapalvelupäällikkö Anja Hankala, p. 050 516 1446, anja.hankala@kauniainen.fi.

Suuratlouskokkina olet osa kokkitiimiämme ja vastaat osaltasi maukkaiden aterioiden valmistuksesta ja ruokien lähettämisestä palvelukeittiöihin. Tehtäviisi kuuluvat ruokien valmistus, dieettiruokien valmistus ja myös elintarviketilaukset, tuotannonohjausjärjestelmän käyttö sekä muut päivittäiset keittiötyöt. Kelpoisuusehto: suurtalouskokin ammattitutkinto ja hygieniapassi. Dieettikokin ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Ruokapalvelutyöntekijänä olet osa palvelukeittiömme keittiötiimiä ja vastaat osaltasi sujuvasta palvelukeittiötoiminnasta ja ruokatarjoilusta. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa salaattien valmistus, energialisäkkeiden kypsennys ja kuumennus, salityöskentely, välipalamyynti, kassa, astianpesu sekä muut päivittäiset keittiötyöt.  Ruokapalvelutyöntekijöiden kelpoisuusehto: catering alan perustutkinto / tarjoilijan tutkinto ja hygieniapassi.

Työaika on kokoaikatyö, 38 h 45 minuuttia. 

Haku ja lisätiedot os www.kauniainen.fi/rekry