Ruokapalveluesimies
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Oletko ruoanvalmistuksen ammattilainen ja haluat olla mukana vastaamassa ruokapalveluiden sujuvuudesta? Nautitko toiminnan koordinoinnista ja työskentelystä tiiviissä työyhteisössä? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme RUOKAPALVELUESIMIESTÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Kustaviin.

Ruokapalveluesimiehen pääasiallisena tehtävänä on ateriapalveluiden tuottaminen pääasiassa päiväkoteihin, kouluihin, kotihoitoon ja palvelukoteihin. Tuotat arkipäivisin noin 100-120 ateriaa, koordinoit toimintaa, otat vastaan uusia tilauksia ja huolehdit laskutuksesta. Työssä kehität toimintaa itsenäisellä otteella ja vastaat ruokapalveluiden sujuvuudesta. Apunasi keittiössä toimii ruokapalvelutyöntekijä. Tehtävään valitun kanssa solmimme alkuu määräaikaisen työsopimuksen 17.5-30.6.2021 väliselle ajalle, mutta tämän jälkeen vakinaistuminen asiakkaamme kirjoille on mahdollinen. 

Odotamme sinulta alalle sopivaa korkeakoulututkintoa, hygieniapassia sekä oma-aloitteista ja aktiivista työotetta. Olet ruoanvalmistuksen ammattilainen, jolta ei hymy hyydy pienen kiireen keskellä. Haluamme, että olet yhteistyökykyinen ja pystyt hallinnoimaan ajoittain suuriakin kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työllistyä ruokapalvelualan vastuullisiin tehtäviin! Pääset osaksi pientä, mutta sitäkin tiiviimpää työyhteisöä, jossa ollaan sitouduttu tuottamaan laadukasta palvelua asiakkaille. Lisäksi tarjoamme sinulle Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Tehtävä on kokoaikainen ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. 

Kiinnostuitko? Loistavaa! Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451842
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Kustavi