(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluesimies
Lahden seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Lahden seurakuntayhtymän diakonian ja sairaalasielunhoidon yksikössä on haettavana

Ruokapalveluesimiehen työsopimussuhteinen tehtävä

määräajaksi 1.10.2018–30.9.2020

Ruokapalveluesimiehen tehtävänä on Marian Kammarin yhden toiminta-alueen –kahvilatoiminnankokonaisuudesta vastaaminen yhdessä vapaaehtoistyön johtavan työntekijän, kahvilan ryhmänjohtajien sekä 70 vapaaehtoistyöntekijän kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta seurakunnan toiminnasta, esimies- ja asiakaspalvelutaitoja. Ruokapalveluesimies toimii yhteistyössä vapaaehtoisten sekä seurakuntayhtymän työntekijöiden kanssa, joten hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palkkaus on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 401. Lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa työkokemuksen perusteella.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Hakijan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee toimittaa 21.5.2018 klo 12.00 mennessä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa virka-aikana johtava työntekijä Mervi Rossi 044 719 1284 tai mervi.rossi@evl.fi tai diakonian ja sairaalasielunhoidon johtaja Petri Määttä 044 719 1260 tai petri.maatta@evl.fi.