(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluesimies Töölön monipuoliseen palvelukeskukseen (24)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Oletko sydämeltäsi asiakaspalvelija, joka aidosti nauttii ikääntyneiden asiakaskohtaamisista?

Haemme Sodexon palvelukseen Töölön monipuoliseen palvelukeskukseen huomaavaista ja ystävällistä

RUOKAPALVELUESIMIESTÄ

Palveluihimme  kuuluu ruokailuista huolehtiminen sekä kahvilapalvelut. Talon asiakkaina on pääasiallisesti ikääntyneitä ihmisiä, henkilökuntaa ja jonkin verran ulkopuolisia vierailijoita. Tarjoamme asiakkaillemme päivittäin aamiaisen, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan.

Voit tutustua Töölön monipuolisen palvelukeskuksen Facebook sivuihin tästä.

Esimiehenä johdat ruokapalveluissa käytännön toiminnan päivittäistä organisointia ja kehittämistä. Osallistut itse myös päivittäiseen käytännön työskentelyyn, esimerkiksi aterioiden valmistukseen.  Sinulla on 7 hengen tiimi ja haastat sekä motivoit heitä tekemään parhaansa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Raportoit aluevastaavalle ja yhdessä hänen kanssaan vastaat asiakasyhteistyöstä ja tiedottamisesta.

Odotamme

Sinulla on alalle sopiva esimieskoulutus ja vähintään kolmen vuoden kokemus ikääntyneiden asiakkaiden ruokapalvelujen tuottamisesta viimeisen viiden vuoden sisällä.  Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tuotannonohjausjärjestelmistä.

Olet idearikas, paineensietokykyinen ja ratkaisuhakuinen. Saat asiat tapahtumaan ja olet työssäsi suunnitelmallinen. Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Eduksesi katsomme ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan ikääntyneiden asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.  Palvelukeskus on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja tarjoamme palveluitamme aamusta iltaan asiakkaillemme, joten olet valmis tekemään joustavasti vuoroja tarvittaessa aamuisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin.  Palkka sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Saavalainen p. 050 415 6262 , jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta!