(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluesimies Kannelmäen palvelutaloon
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme Sodexon palvelukseen Kannelmäen palvelutaloon

RUOKAPALVELUESIMIESTÄ

Palvelutalon asiakkaina on ikääntyneitä ihmisiä, palvelutalon henkilökuntaa ja jonkin verran ulkopuolisia vierailijoita. Päivittäinen asiakasmäärä vaihtelee palvelutalossa 80 - 100 välillä. Tarjoamme päivittäin aamupalan, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan asiakkaillemme. Tiimissä työsekentelee neljä vakinaista henkilöä.

Vastaat päivittäisestä toiminnasta ja tukenasi on aluevastaava joka on lähiesimiehesi. Tehtävänäsi on haastaa ja motivoida henkilökunta tekemään parhaansa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistut aktiivisesti toimipaikan päivittäiseen käytännön työskentelyyn myös ruoan valmistamiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva ravintola-alan esimieskoulutus ja useamman vuoden kokemus ikääntyneiden asiakkaiden ruokapalveluiden hoitamisesta ja tunnet myös erityisruokavaliot.. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmista (MS Office). Eduksesi katsomme jonkin tuotanto-ohjausjärjestelmä tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toimipaikka on avoinna viikon jokaisena päivänä, joten työajat ovat klo 6.30 -19.00 ja edellyttävät mahdollisuutta työskennellä myös viikonlopulla. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Satu Saavalainen P. 050 415 6262
tai e-mail: satu.saavalainen@sodexo.com

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.