Ruokamestari, Prisma Kaari, Helsinki, HOK-Elanto
HOK-Elanto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Prisma Kaari on HOK-Elannon suurin Prisma, joka sijaitsee keskeisellä sijainnilla, kehä 1:n varrella, kauppakeskus Kaaressa, Kannelmäessä. Prisma Kaari on palvellut laajoilla aukioloajoilla (24/7) jo vuodesta 2016 asti tarjoten asiakkailleen laajat ja monipuoliset valikoimat sekä päivittäistavaroiden että käyttötavaroiden tuoteryhmiin. Ruokatori yhdessä hedelmä- ja vihannesosaston kanssa muodostaa päivittäistavaraosaston sydämen tarjoten aina ajankohtaisia ja tuoreita herkkuja arkeen ja juhlaan.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen tiimiimme Ruokamestareita seuraaville vastuualueille

liha, kala, valmisruoka, juusto, leikkele ja savustus

Ruokamestari huolehtii vastuualueensa tuotteiden laadusta, tuoreudesta, saatavuudesta ja esillepanosta sekä erinomaisen, asiakkaan odotukset ylittävän asiakaspalvelun toteutumisesta.

Millaista on työ Ruokatorilla?

Työ Ruokatorilla on monipuolista ja vaihtelevaa. Houkutteleva Ruokatori rakennetaan jokaiseen päivään eri tuoteryhmien laajasta valikoimasta. Monipuolisella Ruokatorillamme tarjoamme asiakkaille mm. juusto – ja leikkelepuodin, tuoreet kalat, monipuoliset lihat, maukkaat ruuat ja salaatit sekä herkulliset lämpötiskin tuotteet. Työhön kuuluu tuotteiden esille laittoa, käsittelyä ja valmistusta; kuormien vastaanottoa ja varastonhallintaa. Kaiken tekemisemme tärkein tavoite on varmistaa laadukkaalla asiakaspalvelulla asiakkaillemme onnistunut ostokokemus. Prisman Ruokatorilla tarjoamme asiakkaille laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös tuotteiden käsittelyä kuten fileointia ja ajankohtaisia vinkkejä ruuanvalmistukseen. Ruokamestarimme työskentelevät osana ruokatorin tiimiä, mutta ovat omassa roolissaan vastuussa omasta tuotealueestaan

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun ja ruuanlaittoon.. Edellytämme tehtävään hakijalta asiaan kuuluvaa tuotetuntemusta ja käsittelytaitoja. Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme hakijoissa positiivista, reipasta ja aktiivista asennetta työhön. Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitamme työpanoksellasi joustavasti vaihtelevissa työvuoroissa niin arkena, viikonloppuna kuin juhlapyhinä. Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Kaaren Prismassa sinua odottaa noin 220 työkaveria eri osastoilla.

Mahtavan työporukan ja monipuolisten työmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme sinulle loistavat henkilöstöedut, kattavan työterveyshuollon, mainiot virike-edut sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä urallasi.

Ruokamestarin tehtävästä maksetaan kaupan taulukkopalkan lisäksi vastuulisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa PT-päällikkö Antti Punkkinen p. 010 – 76 68006 14.7 klo 13-14, 21.7 klo 15-16 sekä 28.7 klo 13-14

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 37,5 h/viikko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Prisma-ketjuun. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot