(Poistunut julkaisusta)

Ruokalähetti / Ravintolatyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Etsimme osaavaa ja ahkeraa ruokalähettiä, joka voisi toimia myös avustavissa tehtävissä ravintolan kassana, tarjoilijana jne. silloin kun kuljetuksia ei ole. Ravintola sijaitsee Helsingin keskustassa ja tarjoaa pääasiassa sushia. Työpäivät painottuvat iltapäiviin ja iltoihin. Välillä vuoro painottuu enemmän kuljetustehtäviin ja välillä taas saattaa olla enemmän tarvetta itse ravintolan puolella.

Hakijalta toivomme ahkeraa palveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aiempaa kokemusta ravintola-alalta. Luonnollisesti myös B-ajokortti on oltava. Kuljetukset ajetaan yrityksen omalla autolla ja sijoittuvat kantakaupungin alueelle. Hygieniapassi ja anniskeluluvat ovat plussaa.

Työ voi aluksi olla osa-aikaisempaa, mutta osaavalle tekijälle voidaan räätälöidä myös lisätunteja. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtehtäviin perehdytetään.

Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään, myy itsesi meille ja kerro millainen työkokemus sinulla on ja millainen persoona olet. Pyydämme sinut haastatteluun.  Lisätietoa tarvittaessa: Aleksandra Jounila, aleksandra.jounila@workpower.fi