(Poistunut julkaisusta)

Ruokailupalveluvastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haluatko tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää RUOKAILUPALVELUVASTAAVAA tiimiimme Tampereelle.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.

Meillä vastaat päiväkoti- ja koulukohteissa monipuolisista tehtävistä, kuten aamu- ja välipalojen valmistuksesta, omavalvonnasta, astiahuollosta sekä muista keittiön avustavista tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi ylläpitosiivous. Töitä tehdään arkisin ja työ alkaa klo 7 ja on kokopäivä työtä 7,5 tuntia päivässä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo vähintään muutaman vuoden kokemus kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ruokapalvelualan koulutus. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen  kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Hygieniapassin katsomme eduksesi. 


Päiväkotiympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.10.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -