(Poistunut julkaisusta)

Ruokailupalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme nyt RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme TAMPEREEN KESKUSTAN TUNTUMAAN.


ISS Palvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Kaikessa toiminnassamme korostamme "Service with a Human Touch"- palveluasennetta.


Ruokapalvelutyöntekijän tehtävässä osallistut monipuolisesti keittiön eri tehtäviin koulukohteessa, kuten aterioiden esillepanoon ja tarjoiluun, kassatyöskentelyyn ja asiakkaiden palvelemiseen, astiahuoltoon sekä ravintolan puhtaanapidon tehtäviin. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 10 - 15 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde on osa-aikainen (25h/viikko) ja vakituinen. Oppilaitosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Toivomme sinulta vähintään vuoden kokemustaustaa vastaavanlaisista keittiöpuolen tehtävistä ja alalle soveltuvan perus- tai ammattitutkinnon. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa ja hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävässä viihtyy asiakaspalveluhenkinen, reipas tekijä, joka osoittaa työssään oma-aloitteisuutta sekä nauttii tiimityöskentelyn arjesta.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Meillä on mahdollisuus päästä kehittymään alan ammattilaiseksi monipuolisten koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien avulla ja tarjoamme työnantajana tukea huomioiden myös elämäntilanteesi.


Hae tätä tehtävää oheisen linkin kautta ja lue lisää meistä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 28.2.2021 ja työ alkaa sopimuksen mukaan maaliskuun aikana.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -