Ruokailupalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Oletko kylmäpäinen asiakaspalvelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? 

Haemme nyt ammattitaitoista RUOKAILUPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ ravintolaamme Lappeenrantaan.

ISS ruokailupalvelut tarjoavat monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi ruokien, kahvitusten sekä muiden tilausten kuljetuksesta toimipisteiden välillä. Lisäksi vastaat automaattien ja 24/7 kaupan täydennyksistä. Tarpeen mukaan, avustat ravintolan muissa tehtävissä kuten tiskauksessa, puhtaanapidossa sekä kuormien purussa.  Työ on kokopäiväinen ja sijoittuu tehtäväksi arkipäivisin kello 06-15 välillä, mutta satunnaisesti töitä voi olla myös viikonloppuisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla alalle soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta. Toimit tehokkaasti paineen alla muuttuvissakin tilanteissa. Sinulla on alalla tarvittavaa pelisilmää, tiimityötaidot kunnossa sekä itsenäinen työote. Hallitset isoja kokonaisuuksia ja osaat organisoida työtäsi. Kykenet myös ottamaan vastuuta sekä nautit asiakaspalvelutyöstä. Työ on fyysisesti erittäin raskasta joten hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Kuulostiko työ omalta? Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 26.5.2019 osoitteessa www.iss.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269492
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta