(Poistunut julkaisusta)

Ruokahuoltaja ja siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Meillä sitä on tarjolla! Etsimme nyt tarkkaa, aikaansaavaa ja sosiaalista

  

RUOKAHUOLTAJAA JA SIIVOOJAA

  

vakituiseen työhön Jämsänkoskelle. Tässä hommassa huolehdit kohteen ruokahuollosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Tehtävä pitää sisällään valmisruuan noudon ja tarjoilun, jonka lisäksi myös astioiden palautuksen sekä astiahuollon. Kohteessa työskennellään maanantaista perjantaihin klo 9:30-14:00.

  

Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, mutta timanttinen asenne, joustavuus, organisointikyky ja huolellisuus ovat sitäkin tärkeämpiä. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation työhön tulee olla kohdallaan! Kokemus ruokahuollosta ei ole pahitteeksi myöskään. Hygieniapassi on lounashuollon vuoksi tehtävässä pakollinen.Toivomme hakijalta lisäksi B-luokan ajokorttia.

  

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Panostamme esimiestyöhön ja tuemme enemmän kuin mielellämme sinun oman osaamisesi kehittämistä ja urapolun rakentamista L&T:llä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison firman henkilöstöedut tavallista laajemmasta työterveyshuollosta henkilökuntakerhoihin, kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä paikka tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!