(Poistunut julkaisusta)

Ruokahuoltaja ja siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Meillä sitä on tarjolla! Etsimme nyt tarkkaa, aikaansaavaa ja sosiaalista

  

RUOKAHUOLTAJAA JA SIIVOOJAA

  

vakituiseen työhön LIMINGALLE. Tehtäväsi on huolehtia kohteen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Vastuullasi on lisäksi kohteen lounashuolto: laitat esille valmiin lounaan ja lisukkeet, purat lounaan sekä huolehdit astiahuollosta. Työaika on klo  6 – 14 välillä . Viikossa työtunteja kertyy n. 35.

  

Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, mutta timanttinen asenne, joustavuus, organisointikyky ja huolellisuus ovat sitäkin tärkeämpiä. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation työhön tulee olla kohdallaan! Kokemus ruokahuollosta ei ole pahitteeksi myöskään. Hygieniapassi on lounashuollon vuoksi tehtävässä pakollinen. Jos sinulla ei sitä vielä takataskussasi ole, onnistuu sen hankkiminen L&T:n kautta. 

  

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Panostamme esimiestyöhön ja tuemme enemmän kuin mielellämme sinun oman osaamisesi kehittämistä ja urapolun rakentamista L&T:llä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison firman henkilöstöedut tavallista laajemmasta työterveyshuollosta henkilökuntakerhoihin, kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä paikka tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!