(Poistunut julkaisusta)

Ruokahuollon ketterä laitoshuoltaja Hyvinkäälle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Omaatko kenties ravintola-alan kokemusta, mutta kaipaat monipuolisempia työtehtäviä? Vai oletko puhtausalan s u p e r t e k i j ä, jolta löytyisi asennetta ja halua muihinkin tehtäviin siivoustyön ohessa?

 

Meillä on nimittäin mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä tarjolla! Haemme osaavaan tiimiimme

 

KETTERÄÄKIN KETTERÄMPÄÄ PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ HYVINKÄÄLLE!

 

Työpäiväsi koostuu monipuolisista siivoustehtävistä, mutta suuri osa käytännön työstä liittyy ruokahuollon tehtäviin. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Hommia paiskitaan pääosin aamuvuorossa, mutta arvostamme joustavuutta iltavuoroihin tilanteen niin vaatiessa. Tehtäväsi on oikeasti merkityksellinen ja ilahdutat työlläsi toimitilojen käyttäjiä. Tämä on myös oiva tilaisuus kouluttautumiselle, jos se tuntuu sinulle ajankohtaiselta - siitä lisää alempana!

 

Mitä tästä maksetaan? Lähtöpalkka on KIPA TES 3 = 11,20 €/h + plus mahdolliset iltalisät (Kuukausiansiona noin. 1800€/kk riippuen tietty mahdollisista lisistä.).

 

Mikä ihmeen palvelutyöntekijä?

 

L&T:llä palvelutyöntekijä on Siivooja 2.0: henkilö jolla pysyy moppi hyppysissä, mutta joka pystyy myös hoitamaan suhteita asiakkaaseen ja huolehtimaan ruokaan liittyvistä päivittäisistä tehtävistä, kuten esimerkiksi tavaroiden vastaanottamisesta ja tilauksien tekemisestä. Työkohteet sijaitsevat vähän syrjemmällä Hyvinkään keskustasta, joten B-ajokortti on käytännössä pakollinen työtehtävien hoitamiseen. 

 

Voisitko se olla sinä? Voisit, jos sinulla on B-ajokortti ja kokemusta joko asiakaspalvelutyöstä, siivoustyöstä tai palvelualalta, jossa hygienialla ja puhtaudella on merkitystä. Laitoshuoltajan tai ravintola-alan tutkinto tai opinnot ovat iso plussa, hygieniapassi samoin. Työkohteesi ovat pääosin kouluja, joissa luonnollisesti suuri osa asiakaskunnastasi osaa vain suomea - ymmärräthän siis hyvin suomea ja puhuthan sitä myös suhteellisen sujuvasti. Jos vielä sinulta löytyy joustavuutta ja oma-aloitteisuutta, olet tähän tehtävään suorastaan tähtiainesta! 

 

Mitä sinulle jää käteen?

 

*Kuten yllä oli mainittu, me tuemme mielellämme kouluttautumistasi, joten tämä on oiva mahdollisuus myös kouluttautua oppisopimuksella.

*Ensinnäkin palkka, joka maksetaan pilkulleen sovitun mukaan ja työehtosopimuksen mukaisesti.

*Sairauden sattuessa kehiin astuu sairauskassamme, josta saat mm. korvattuna kaikki lääkärin määräämät, Kela-korvattavat lääkkeet.

*Vapaa-ajallasi voit hyödyntää esimerkiksi alennuksia kuntosalijäsenyyksistä eripuolilla pääkaupunkiseutua.

*Pääset henkilökuntakerhomme jäseneksi, jossa pääset käsiksi alennettuihin tapahtumalippuihin ja liikunta- ja kultturiseteleihin

*Tärkeimpänä kaikista sinulla olisi kuitenkin reilu pomo, mahtava tiimi ja tilaisuus rakentaa itsesi näköinen urapolku. Sillä L&T:llä nostetaan mielellään omasta porukasta osaajia vaativimpiin tehtäviin!

 

JOS OSUI JA UPPOSI, HAE PIAN PAIKKAA, SILLÄ ME TÄYTÄMME PAIKAN HETI OIKEAN TYYPIN LÖYDYTTYÄ! 

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.