(Poistunut julkaisusta)

Ruoka-asiantuntija, Helsinki, määräaikainen
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Valion tehtävä on luoda hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti. Teemme maistuvia tuotteita maidosta ja useista muista raaka-aineista. Tarjoamme makunautintoja, vaihtelua ja iloa ruokapöytään.

Tule töihin mahtavaan #valiojengi ’iin! 

Sisällöt -tiimi vastaa Valion kuluttajakohderyhmän sähköisistä ruokasisällöistä, sesonkikampanjoista, reseptiikan kehittämisestä, tapahtumista, tuoteviestinnästä, tuotepromoista ja sponsoroinnista. Haemme nyt Sisällöt-tiimiin Helsinkiin Pitäjänmäelle opintovapaan sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen elokuuhun 2021 asti ruoka-asiantuntijaa ideoimaan ja tuottamaan innostavaa ja kiinnostavaa reseptiikkaa ja ruokasisältöjä, joista nauttii yli miljoona kuukausikävijää valio.fi -verkkosivustolla.

Olet Suomen suosituimpiin kuuluvan reseptipalvelun avaintekijä. Suunnittelet ja toteutat kuluttajan tarpeet täyttäviä, toimivia ja ajan hermolla olevia ruokaohjeita. Vastaat koko matkasta ideasta reseptiksi, joka on kirjoitettu, kuvattu ja julkaistu valio.fi -reseptipalvelussa ja muissa Valion markkinointi- ja viestintäkanavissa. Olet osaava kirjoittaja, joka saa lukijan innostumaan ruoasta.

Toimit ruokaosaamisen asiantuntijana esimerkiksi median suuntaan, Valion viestinnässä ja sisällöntuotannossa sekä sosiaalisen median kanavissa. Kohtaat Valion tuotteiden ystäviä kasvokkain messuilla ja tapahtumissa. Osallistut Valion tuotekehitykseen tuotetestien toteuttajana ja konsultoit kehityshankkeita ruoka-alan osaamisellasi.

Sinulla on vahva ote ajankohtaisiin trendeihin ja utelias asenne ruoka-alan uusimpia ilmiöitä kohtaan. Osaat yhdistää ne liiketoiminnan tarpeisiin ja tuottaa houkuttelevaa ruokaviestintää suomalaisille kotikokkaajille.

Odotamme sinulta:
• Ruoanvalmistusosaamista ja laaja-alaista usean vuoden käytännön kokemusta
• Elintarvikealan ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa (kotitalousopettaja, restonomi tai vastaava)
• Visuaalista silmää, kokemusta ruokakuvausten läpiviennistä sekä kenties valokuvaus- ja kuvankäsittelytaitoja
• Erinomaista suullista ja kirjallista kielitaitoa: pääasiallinen työkieli suomi, lisäksi ruotsi, englanti
• Luovuutta, projekti- ja tiimityötaitoja sekä esiintymistaitoja
• Arvostamme aiempaa kokemusta ruoka-alan myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tukemisesta sekä ymmärrystä digitaalisissa kanavissa ja sosiaalisessa mediassa vaikuttamisesta.


Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen, mielenkiintoisen työn ruokaviestinnän maailmassa ja mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan Suomen parasta resepti- ja ruokasisältöpalvelua. 

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Aino Laakso / puh. 050 553 8831 to 4.7. klo 16-17 ja ti 9.7. klo 8-9.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 21.7.2019 mennessä hakulinkin kautta.