(Poistunut julkaisusta)

Ruohonleikkurirobottien asentaja Ouluun
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018
Toimenkuva
Falmek Oy on italialaisten Ambrogio ruohonleikkuurobottien maahantuoja. Yrityksellä on koko maan kattava leikkuurobottien alueellisista asentajista koostuva asennusverkosto. Falmek Oy on kasvattanut myyntiään viime aikoina voimakkaasti ja kasvun myötä he etsivät nyt 18 uutta asentajaa ympäri Suomen.

Työtehtävänä on maailman johtaviin kuuluvan Ambrogion valmistamien robottiruohonleikkurien asennus sekä käyttökoulutuksen antaminen loppuasiakkaalle. Yhteen asennukseen ja koulutukseen kuluva aika on keskimäärin 5 tuntia. Tarjoamme työhön tarvittavan koulutuksen sekä asennukseen vaadittavat laitteet.
Odotamme sinulta
Työ vaatii pakettiautoa tai peräkärryllistä henkilöautoa, sillä asentajan työtehtäviin kuuluu 50 kiloa painavan asennuskoneen kuljettaminen asiakkaan luokse.

Lisäksi toivoisimme, että olet:
- Oma-aloitteinen
- Tekniikasta kiinnostunut
- Asiakaspalveluhenkinen
- Innostunut oppimaan uusia taitoja
- Itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
- Reippaan asenteen omaava
Muut tiedot
Yhdestä asennuksesta ja koulutuksesta maksetaan kilpailukykyinen kiinteä korvaus, joka laskutetaan Falmek Oy:ltä asentajan oman yrityksen, toiminimen tai VMP:n tarjoaman kevytyrittäjyys -vaihtoehdon kautta (et siis välttämättä tarvitse omaa yritystä).

Hae paikkaa täyttämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja kerro meille miksi juuri sinä olisit etsimämme asentaja. Liitäthän hakemukseen erillisen ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun VMP:llä Michael Perander. Lisätiedustelut sähköpostilla michael.perander@vmp.fi
Kesto
Tehtävä on vakinaistuva
Lisätietoja
Michael Perander, Michael.Perander@vmp.fi, 0403075303
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2018 mennessä.