(Poistunut julkaisusta)

Ruohonleikkurirobottien asentaja Meri-Lappiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018
Toimenkuva
Falmek Oy on italialaisten Ambrogio ruohonleikkuurobottien maahantuoja. Yrityksellä on koko maan kattava leikkuurobottien alueellisista asentajista koostuva asennusverkosto. Falmek Oy on kasvattanut myyntiään viime aikoina voimakkaasti ja kasvun myötä he etsivät nyt 18 uutta asentajaa ympäri Suomen.

Työtehtävänä on maailman johtaviin kuuluvan Ambrogion valmistamien robottiruohonleikkurien asennus sekä käyttökoulutuksen antaminen loppuasiakkaalle. Yhteen asennukseen ja koulutukseen kuluva aika on keskimäärin 5 tuntia. Tarjoamme työhön tarvittavan koulutuksen sekä asennukseen vaadittavat laitteet.
Odotamme sinulta
Työ vaatii pakettiautoa tai peräkärryllistä henkilöautoa, sillä asentajan työtehtäviin kuuluu 50 kiloa painavan asennuskoneen kuljettaminen asiakkaan luokse.
Lisäksi toivoisimme, että olet:
- Oma-aloitteinen
- Tekniikasta kiinnostunut
- Asiakaspalveluhenkinen
- Innostunut oppimaan uusia taitoja
- Itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
- Reippaan asenteen omaava
Muut tiedot
Yhdestä asennuksesta ja koulutuksesta maksetaan kilpailukykyinen kiinteä korvaus, joka laskutetaan Falmek Oy:ltä asentajan oman yrityksen, toiminimen tai VMP:n tarjoaman kevytyrittäjyys -vaihtoehdon kautta (et siis välttämättä tarvitse omaa yritystä).

Hae paikkaa osoitteessa www.vmp.fi ja kerro meille miksi juuri sinä olisit etsimämme asentaja.
Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Grönlund, p. 0400-440834 tai kemi@vmp.fi
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Anu Grönlund, kemi@vmp.fi, 0400-440834
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.03.2018 mennessä.