(Poistunut julkaisusta)

Ruoan verkkokaupan myyntipäällikkö
SOK Digitaaliset palvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
Oletko jo työskennellyt useamman vuoden verkkokaupan parissa? Haluaisitko vastata Suomen suurimman ruoan verkkokaupan myynnin kehityksestä? Etsimme ruoan verkkokauppaan myyntipäällikköä vastaamaan ruoan verkkokaupan myynnistä, myynnin johtamisesta ja myyntistrategian suunnittelusta.

Tarjoamme tehtävän, jossa pääset myymään ruokaa verkossa ja varmistamaan asiakkaidemme rakastaman palvelun laajentamista valtakunnallisesti. Jos olet tavoitteellinen digitaalisen myynnin ammattilainen, joka haluaa viedä etulinjassa eteenpäin merkittävää muutosta suomalaisessa ruokakaupassa, on tässä tilaisuutesi!

Työsi käytännössä

Vastaat ruoan verkkokauppamyynnin kaupallisesta ohjaamista huomioiden myynnin tavoitteet, toimenpiteiden suunnittelun sekä toteutuksen. Huolehdit, että verkkokauppamme on aina ajankohtainen ja relevantti asiakkaalle. Ymmärrät myös kivijalan merkityksen kilpailukykymme perustana.

Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja pystyt tunnistamaan, miten niihin vastataan verkkokaupan toimenpiteillä. Kehität ja ohjaat ruoan verkkokaupan markkinointia. Tunnistat uusia tapoja asioida verkossa ja suunnittelet yhdessä kehitystiimin kanssa, miten niihin kyetään vastaamaan. Keskustelet osuuskauppojemme kanssa palvelun laajentamisesta ja suunnittelet yhdessä heidän kanssaan, minne ruoan verkkokauppaa viedään seuraavaksi.

Ympärilläsi on Suomen vähittäiskaupan parhaat asiantuntijat, joilla on innokas ote ruokakauppaan ja joiden kanssa voit saada aikaan merkittäviä tuloksia. Tukenasi ovat ammattilaiset valikoimatyöhön, sisällöntuotantoon, analytiikkaan, markkinointiin ja verkkokauppojen kehitykseen sekä toimitusketjuun ja asiakaspalveluun. Työpaikka sijaitsee Ässäkeskuksessa Helsingin Vallilassa.

Mitä sinulta odotetaan?

Tarvitsemme joukkoomme ammattilaista, jolla on jo useamman vuoden kokemus tuloksellisesta työstä verkkokaupan myynnin parissa. Olet osaaja digitaalisen markkinoinnin alueella ja tiedät, minkälaisia tavoitteita on hyvä asettaa hakukoneoptimoinnille, hakusanamainonnalle, sosiaalisen median markkinoinnille ja kumppanuusmarkkinoinnille. Tunnet entuudestaan verkkokaupan myynnin ohjaamisen työkaluja. Osaat kasvattaa myyntiä konversio-optimoinnilla ja ymmärrät verkkoanalytiikkaa.

Menestyäksesi tehtävässäsi, sinulla tulee olla:

• kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä näyttöä aiemmasta tuloksellisesta myyntityöstä
• näyttöä verkkokaupan myynnin kasvattamisesta
• erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
• sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen on etu
• nälkäistä asennetta myyntiä kohtaan
• ymmärrys elintarvikekaupasta katsotaan eduksi


Miltä vaikuttaa? Oletko kiinnostunut tästä tehtävästä?

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta tarkemmin. Tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 5.5.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo mahdollisesti hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, kaupallinen johtajamme Ilkka Alarotu juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 15.4. klo 16-17:30 tai 17.4. klo 16-17:00 numerosta 010 768 0634.