Ruoan ja palvelun ammattilaisia palvelulinjastoihin
Barona Kauppa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Sinä asiakaspalvelusta ja myynnistä innostuva reipasotteinen tekijä, etsitkö töitä? Oletko mahdollisesti intohimoinen ruuanlaittaja tai kiinnostunut oppimaan siitä puolesta lisää myynnin ohella?

Haemme PALVELULINJASTOMYYJIÄ työskentelemään kauttamme asiakasyrityksissämme.

Palvelulinjastomyyjänä saat laittaa persoonasi paraatipaikalle ja tehdä myyntityötä asiakkaille: suosittelet ruokatuotteita, hehkut lämminhenkistä huumoria ja pirteää otetta. Hakemamme palvelulinjastomyyjä on rohkea persoona, joka uskaltaa lähestyä asiakkaita reippaalla asenteella. Tärkeintä on aito kiinnostus myyntiä, asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Aikaisempi kokemus palvelulinjastotyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta töitä on tarjolla myös uusille tulokkaille, koska työhön perehdytetään.

Työssäsi leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, suosittelet asiakkaille aktiivisesti myös parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Linjastolla esillepanossa painotetaan ajankohtaisuuteen. Erityisosaamisalueita ovat kalat sekä muut meren herkut, tuore liha, herkulliset salaatit, maistuvat valmisruuat sekä lämpimät grillituotteet.

Palvelulinjastomyyjänä tarvitset hygieniapassin ja salmonellatodistuksen.

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia työkohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Työ sopii myös opiskelijalle, jos olet valmis ottamaan vuoroja iltaisin ja viikonloppuisin.

Jos keikkatyö palvelulinjastomyyjänä kiinnostaa, niin käy jättämässä työhakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! Saatamme kutsua sinut haastatteluun jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401735
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 27.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ylöjärvi