(Poistunut julkaisusta)

Ruoan ja palvelun ammattilaisia palvelulinjastoihin
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Sinä asiakaspalvelusta ja myynnistä innostuva reipasotteinen tekijä, etsitkö töitä? Oletko mahdollisesti intohimoinen ruuanlaittaja tai kiinnostunut oppimaan siitä puolesta lisää myynnin ohella?

Haemme PALVELULINJASTOMYYJIÄ työskentelemään kauttamme asiakasyrityksissämme Tampereella ja ympäristökunnissa.

Palvelulinjastomyyjänä saat panna persoonasi paraatipaikalle ja teet myyntityötä ihmisenä ihmiselle: suosittelet ruokatuotteita, hehkut lämminhenkistä huumoria ja pirteää otetta. Hakemamme palvelutorimyyjä on rohkea persoona, joka uskaltaa lähestyä asiakkaita reippaalla asenteella. Tärkeintä on aito kiinnostus myyntiä, asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Aikaisempi kokemus palvelutorilla työskentelystä katsotaan eduksi, mutta töitä on tarjolla myös uusille tulokkaille, koska sinut kyllä perehdytetään työhön.

Työssäsi leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, suosittelet asiakkaille aktiivisesti myös parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Linjastolla esillepanossa painotetaan ajankohtaisuuteen. Erityisosaamisalueita ovat kalat sekä muut meren herkut, tuore liha, herkulliset salaatit, maistuvat valmisruuat sekä lämpimät grillituotteet.

Palvelulinjastomyyjänä tarvitset hygieniapassin ja salmonellatodistuksen.

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia työkohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Työ sopii myös opiskelijalle, jos olet valmis ottamaan vuoroja iltaisin ja viikonloppuisin.

Jos keikkatyö palvelulinjastomyyjänä kiinnostaa, niin käy jättämässä työhakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! Saatamme kutsua sinut haastatteluun jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.