Runkoverkon Monitaituri
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haluatko olla mukana tuomassa aivan kulman takana häämöttävää 5G verkkoa markkinoille? Elisalla tehdään parhaillaan hartiavoimin työtä tämän siirtymän mahdollistamiseksi ja nyt tarvitsemmekin sinua, automaatiosta innostunutta ja kokenutta Runkoverkon Monitaituria tiimiimme!


Rooli:

Tehtävänäsi on Elisan runkoverkon arkkitehtuurinen suunnittelu, operointi ja kehittäminen yhteistyössä muiden asiantuntijatiimien kanssa ketterällä mentaliteetilla. Vastaat järjestelmäkokonaisuuksista, käytön tehokkuudesta ja toimivuudesta verkkotasolla. Myös kustannusoptimointi ja verkon rakentamisessa tehtävä priorisointi analytiikan ja automaation avulla on vastuullasi. Ohjaat ja tuet kollegoitasi ja pidät langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa – asiantuntevasti, mutta rennolla otteella, kuten meillä on tiimissä tapana!


Mitäs minä tästä saan?

Pääset rakentamaan yhtä Elisan keihäänkärkituotteista. Työlläsi on suuri merkitys ja suora vaikutus asiakkaittemme palvelun laatuun. Sijoitut huipputason asiantuntijatiimiin, jossa teknologia sekä automaatio yhdistyvät ja monet tiimissä tekemämme asiat ovatkin täysin uniikkeja! Tässä roolissa haastat ammatillista osaamistasi päivittäin, hyödynnät uusinta teknologiaa ja käännät oppimiskäyräsi jyrkkään nousuun.


Miten tämän paikan nappaan?

Toivomme sinulta kokemusta ainakin yhdestä näistä osa-alueista:

  • xWDM-teknologian suunnittelu, operointi ja arkkitehtuuri
  • IP/MPLS-teknologian suunnittelu, operointi ja arkkitehtuuri
  • Optisen verkon teknologia, suunnittelu ja arkkitehtuuri

Tärkeintä on kuitenkin kykysi ja halusi kehittää verkon rakennetta analyyttisesti ja automatisoida suunnittelu-, käyttöönotto- ja ylläpitoprosesseja.


Haethan ripeästi, sillä kontaktoimme teitä verkkomaailman velhoja sitä mukaa, kun ilmaantuu!

Jäikö vähän epäselväksi, mitä tässä nyt haetaan? Kysy lisätietoja: Janne Ahokainen, janne.ahokainen@elisa.fi


Tehtävään valitulle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1270234
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki