Runkomestari uniikkiin omakotitalokohteeseen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Haluatko päästä vastaamaan uniikin ja haastavan uudiskohteen rakennusmestarin tehtävistä?

Lahden JP-Palvelut Oy on vuonna 2003 toimintansa aloittanut rakennusalan yritys, jonka vahvuutena on laaja kokemus erilaisista uudis- ja korjausrakentamishankkeista. Yritys on vakavarainen ja laadusta tunnettu toimija pääkaupunkiseudulla.

Aloittamme kevään aikana uniikin omakotitalokohteen rakentamisen pääkaupunkiseudulla, johon haemme runko- ja sisävaiheenmestaria.

Tehtävässä pääset paikallavalurakenteiden runkomestarin tehtäviin, joten omaathan aiempaa kokemusta runkomestarin tehtävistä. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja suhtaudut työhösi innostuneesti. Teet työsi tarkalla otteella ja hyvillä organisointitaidoillasi pidät huolen siitä, että projekti pysyy aikataulussa. Projektissa toimit avoimella ja ryhmätyötaitoisella asenteella. Sinulta löytyy voimassaolevat työturva- ja tulityökortit sekä oma auto.

Runkovaihe kestää arviolta vuoden loppuun asti, joten töitä sinulle on tarjolla ainakin sinne asti. Mikäli sinulla on kokemusta myös sisävaiheen mestarin tehtävistä, niin töitä voi olla tarjolla koko kaksivuotisen projektin ajaksi. Sinä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille ja työsi tulee olemaan päivätyötä Espoossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osallistumaan once in a lifetime- tyyppiseen hankkeeseen, jollaista ei toista tulla Suomessa tekemään. Joten jos kiinnostuit haasteesta, niin jätäthän hakemuksen palkkatoiveen kera verkkosivujemme kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat Raine Hietala, p. 050 329 5530, raine.hietala@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1346980
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo