(Poistunut julkaisusta)

Rungonkoonnin työnjohtaja
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Suhtaudumme laivanrakennukseen intohimolla ja ylpeydellä. Meyer Turku on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakkojen yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Haemme RUNGONKOONNIN TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus:
• Vastaat rungon teräsrakenteiden valmistamisesta, hitsauksista ja mittatarkkuudesta
• Vastaat töiden johtamisesta ja laadunvalvonnasta
• Vastaat oman vastuualueen aikatauluista ja HSE-toiminnasta
• Teet tiivistä yhteystyötä runkotuotannon muiden osastojen, varustelun ja yhteistyökumppaneiden kanssa

Tarkastajille tullaan tarjoamaan myös standardin mukainen VT2-tarkastajan koulutus, joka pätevöittää toimimaan VT-tarkastajana myös offshore-projekteissa.

Edellytykset

• Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
• Kokemusta teräsrakentamisesta tai konepajateollisuudesta
• Hyviä esimies- ja yhteistyötaitoja
• Suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Tarjoamme

Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen näköalapaikalla.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa rungonkoonnin osastopäällikkö Toni Sainio puh. +358405322616. Soittoaika 29.1.2018 klo 14-15 ja 8.2.2018 klo 13-14.