(Poistunut julkaisusta)

Rungon laidoitussuunnittelija
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

RUNGON LAIDOITUSSUUNNITTELIJAA.

Tehtäviisi kuuluu

  • Vastaat laivan rungon muotolaidoituksen suunnittelusta ja runkopinnan määrittelystä
  • Toimit yhteistyössä suunnitteluosastojemme ja -verkostomme sekä runkotuotannon kanssa

Toivomme hakijalta

  • Kokemusta muotolaitasuunnittelusta ja runkopinnan määrityksestä AVEVA- ja NAPA-ohjelmistoilla
  • Hyvät tiimityötaidot
  • Sitoutumista laivaprojektityön vaatimiin aikatauluihin

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.
Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Jan Hietanen
Lead Engineer
+358503456256
jan.hietanen (at) meyerturku.fi

TAI

Janne Merinen
runkosuunnittelun osastopäällikkö
+35850-5949958
janne.merinen (at) meyerturku.fi