(Poistunut julkaisusta)

RUKALLE ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN!
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

RUKALLE ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN!

Haemme Rukan hiihtokeskuksen läheisyyteen majoitusalan asiakkaallemme reippaita työntekijöitä talvisesonkiin.

Tehtäviisi kuuluu mm. aamiaisen kuljetus huoneistoihin, lounaan kuljetus erämaaleireille ja muut ravintolan avustavat tehtävät. Sinun ei tarvitse valmistaa ruokaa ja kaikki tehtävät liittyvät ainoastaan ruoan pakkaamiseen ja kuljettamiseen asiakkaille.

Olethan näppärä, asiakaspalveluhenkinen, viihdyt ulkoilmassa eikä päätäsi palella.

Edellytämme sinulta:

  • B -ajokorttia
  • hygieniapassia
  • englanninkielen taitoa
  • katsomme eduksi aiemman kokemuksen tarjoilusta

Työt alkavat aina aamuisin klo 6.00 ja työhön sisältyy vuoroja myös viikonloppuisin. Tarpeen vaatiessa (esim. huonot sääolot) voit yöpyä majoituskeskuksessa. Tai jos asut muualla kuin Kuusamon läheisyydessä, sinulla on huone käytössäsi majoituskeskuksessa missä voit asua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan majoitusalan toimintaan kansainvälisessä ympäristössä. Bonuksena pääset nauttimaan ulkoilmasta ja Rukan upeista maisemista!

Toimi nopeasti! Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Kysy lisää Susannalta puh. 040-183 8301. Voit myös hakea tehtävää www.manpower.fi - sivujen kautta 4.12.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.