(Poistunut julkaisusta)

Ruiskuvaluasettaja rekrykoulutuksen kautta Phillips-Medisizelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Phillips-Medisize tarjoaa terveydenhuoltoalan yrityksille kokonaisvaltaisia tuotesuunnittelu- ja valmistuspalveluja. Phillips-Medisize toimii asiakaslähtöisesti ja valmistaa mm. erilaisia lääkeannostelulaitteita, terveydenhuolto- ja laboratorioalan laitteita ja tarvikkeita, lääkepakkauksia sekä lääkintä- ja diagnostiikkavälineitä.

Haemme nyt rekrykoulutuksen kautta RUISKUVALUASETTAJIA työskentelemään Phillips-Medisizen tuotannollisiin ja tuotantoa tukeviin tehtäviin. Ruiskuvaluasettajana vastaat mm. ruiskuvalukoneiden käytöstä, linjojen toiminnasta ja häiriöiden poistosta, tuotteiden laaduntarkastuksesta sekä tuotannon mittauksista ja järjestelmäkirjauksista.

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille hyvät valmiudet työskennellä itsenäisesti, tehokkaasti ja turvallisesti Phillips-Medisizen tuotannossa. Tavoitteena on antaa edellytyksiä ymmärtää eri työvaiheiden merkitys valmiiden laadukkaiden tuotteiden valmistamiselle. Teoriajaksojen tavoitteet ja niiden sisällöt on mietitty niin, että teoriassa opittuja tietoja ja taitoja päästään harjaannuttamaan käytännön taidoiksi ja tiedoiksi työssäoppimisjaksoilla. Koulutus toteutetaan Phillips Medisizen toimitiloissa sekä Riverian tiloissa Joensuussa.

Etusijalla koulutukseen ovat työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on aikaisempaa teknistä koulutusta tai kokemusta teollisesta työstä. Tärkeintä on kuitenkin uuden oppimiskyky ja motivaatio haettuja tehtäviä kohtaan, sekä kyky tarkkaan ja huolelliseen työhön. Tehtävässä työskentely edellyttää myös mahdollisuutta tehdä 3-vuoroa sekä normaalia terveyttä.

Henkilö, joka suorittaa koulutuksen kiitettävästi sekä osoittaa luotettavaa, laadukasta ja tuottavaa työtulosta työllistyy yritykseen koulutusjakson jälkeen. Phillips-Medisize tarjoaa työntekijöilleen mm. laajan työterveyshuollon, monipuolisen vapaa-ajan toiminnan ja tuen ammatilliseen koulutukseen.

Kiinnostuitko? Tule kuulemaan lisää tehtävistä ja jätä hakemus!

Koulutuksesta järjestetään kaikille avoin infotilaisuus 25.10. klo 14-15 TE-toimiston tiloissa osoitteessa Torikatu 36 A, 4 krs., 80100 Joensuu. 


HAKEMINEN JA KOULUTUKSEN AIKATAULU:

Työpaikkaa haetaan RekryKoulutuksen (688452) kautta. Lue lisää ja hae mukaan täältä:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/688452?locations=Pohjois-Karjala&&announced=0&sort=1

Hakuaika 4.10.-3.11.2019.
Valintahaastattelut pidetään 11.11. klo 8-16 välisenä aikana.
Koulutus alkaa 25.11.2019 ja päättyy 23.3.2020.

Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

LISÄTIETOJA:

Koulutuksesta: Riveria, kouluttaja Janne Lukkarinen, 050 354 5189 / janne.lukkarinen@riveria.fi

Rekrykoulutuksesta yleisesti: RTK-Henkilöstöpalvelu Piia Sallinen, piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280

Koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

https://www.phillipsmedisize.com/://www.phillipsmedisize.com/

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.