Ruiskuvaluasettaja Joensuuhun
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Kiinnostaisiko sinua työllistyä moderniin muovialan yritykseen? Haluatko oppia muovialan osaajaksi?

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun RUISKUVALUASETTAJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat määräaikaisena työsuhteena kauttamme, mutta etsinnässä pitkäaikaisia työntekijöitä, joten hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset tuotannon tehtävät, kuten ruiskuvalukoneiden käyttäminen, muottien asettaminen, ajojen käynnistys sekä ylläpito. Huolehdit mahdollisista häiriöiden poistosta ja kevyistä huoltotöistä. Työtehtävä on monipuolinen ja tässä työssä voit kasvattaa osaamistasi jatkossakin.

Työntekijänä olet oppimishaluinen, reipas ja työhöntarttuva tyyppi. Työtehtävään perehdytetään, joten hyvällä asenteella pääset pitkälle. Aikaisempi kokemus tuotannon työtehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämättömyys.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: 3-vuorotyö

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarjolla pitkäaikainen työpaikka.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511123
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (mervi.leinonen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0505999580
  • Sijainti: Joensuu