(Poistunut julkaisusta)

Ruiskumaalari/Metallityöntekijä, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019
Etsimme asiakkaallemme Oulun alueelle motivoitunutta

RUISKUMAALARIA/METALLITYÖNTEKIJÄÄ.

Asiakkaamme on vakaavarainen, oululainen metallialan yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus monipuolisista julkisivukohteista. Asiakkaamme on tunnettu korkealaatuisista teräs-, alumiini-, metalli-, sekä lasituotteistaan. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Oulussa, josta esimerkiksi ydinkeskustaan on alle 5 kilometriä matkaa.

Etsimme tekijää, jolla on aiempaa kokemusta metallialasta, sekä metallikomponenttien maalauksesta. Koska työtehtävät ovat sidonnaisia tilauksiin, tulet työskentelemään tarpeen mukaan molemmissa edellä mainituissa tehtävissä vaihtelevasti.

Edellytämme:
- Aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
- Oma-aloitteisuutta
- Positiivista ja reipasta työasennetta
- Halua oppia ja sitoutua

Katsomme metallialan koulutuksen, työturvallisuus-, sekä tulityökortin eduksi. Kortit eivät kuitenkaan ole edellytys työn saannille, sillä asiakas järjestää tarvittaessa näille koulutukset.

Tarjoamme Sinulle:
- mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
- kannustavan ja kehittävän työympäristön
- kilpailukykyisen, osaamisen mukaisen palkkauksen
- Monipuolisen työn

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen, jossa pääset kehittämään jo olemassa olevaa ammattitaitoasi haastavienkin projektien lomassa. Työtehtäväsi ovat monipuolisia, eikä mikään työpäivä ole varmasti samanlainen.

Palkkaus: TES/Kokemuksen mukaan
Työ alkaa: HETI
Työn kesto: vakituinen

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemuksesi www.go-on.fi sivujen kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Ronja Järvelä, puh. +358 40 054 8811. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä.