Ruiskumaalari
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme asiakkaallemme ruiskumaalaria Salon seudulle. Yritys kasvaa tasaisesti ja tarjolla on pitkäaikainen työsuhde. Työt tehdään kolmessa vuorossa. Kokemus ruiskumaalauksesta on eduksi. Saat tarvittavan tuen ja opastuksen, jotta voit menestyä tässä työssä.

Sinulta odotetaan:
-Kokemus ruiskumaalauksesta on eduksi
-Hyviä kädentaitoja
-Reipasta otetta työntekoon
-Halua oppia uutta ja kehittyä työn mukana

Sinulle tarjotaan
-Vakituista työsuhdetta
-Monipuolista työtä
-Hyvää ja reipasta työympäristöä
-Hyvät ja nykyaikaiset työtilat

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemuslomake pikaisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi, kuitenkin viimeistään 28.2.2019.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Muurinen, p. +358447050894, email markus.muurinen@smilepalvelut.fi / Smile Jobio Varsinais-Suomi Oy.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä. Olemme sinuun yhteydessä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1233056
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo