(Poistunut julkaisusta)

Ruiskumaalari
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Haemme vielä ammattitaitoista korkeapaineruiskumaalaria Hollolaan asiakasyrityksellemme.

Hollolassa sijaitseva asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme pitkäaikaiseen tarpeeseen ammatillisen koulutuksen tai työn kautta ammattitaidon hankkinutta ruiskumaalaria. Työ raskaan teollisuuden korkeapaineruiskumaalausta ja odotamme, että omaat kokemusta samantyyppisistä tehtävistä jo muutaman vuoden ajalta. Tehtäväsi on maalata tuotteet myyntikuntoon, joten odotamme sinulta ammattitaidon lisäksi myös tarkkaa ja huolellista otetta maalaukseen. Mikäli omaat metallialan taustaa/osaamista voi työtehtäviisi kuulua sopimuksen mukaan myös muita teollisuuden tehtäviä.

Tarjolla on kokoaikainen päivätyö hyvien kulkuyhteyksien päässä kasvavassa yrityksessä. Työt alkavat määräaikaisuutena Baronan kautta, mutta osaavan tekijän löytyessä on erinomainen mahdollisuus pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen. Toivomme, että olet valmis sitoutumaan pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen.

Työ on 3-vuorotyötä (vuoroviikoin 06-14, 14-22, 22-06).

Mikäli tunnistit itsesi ja koet olevasi oikea henkilö tehtävänään, haethan paikkaa heti. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan aikana. Tehtävää pääset hakemaan rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi. Huomioithan, että emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä saat: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.