(Poistunut julkaisusta)

Ruiskumaalari
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Hollolaan ruiskumaalaria pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Hollolassa sijaitseva asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme pitkäaikaiseen tarpeeseen ammatillisen koulutuksen tai työn kautta ammattitaidon hankkinutta ruiskumaalaria. Työ on pääasiassa asiakasyrityksen tuotteiden ruiskumaalausta, ym. viimeistelyyn liittyviä tehtäviä. Työ sisältää myös erilaisten metallisten osien kokoonpanoa ja nostelua, joten onhan peruskuntosi kunnossa.

Mikäli sinulla on esim. pintakäsittelyalan ym. vastaavan alan perustutkinto sekä työkokemusta ruiskumaalauksesta jo 1-2 -vuoden ajalta niin saatat olla etsimämme henkilö. Tehtäväsi on maalata tuotteet myyntikuntoon, joten odotamme sinulta ammattitaidon lisäksi myös tarkkaa ja huolellista otetta maalaukseen.

Tarjolla on kokoaikainen päivätyö hyvien kulkuyhteyksien päässä kasvavassa yrityksessä. Työt alkavat noin puolen vuoden määräaikaisuutena Baronan kautta, mutta tarve henkilölle voi olla mahdollisesti myös pidempiaikaisempi. Tehtävänsä hyvin hoitavalla henkilöllä on siis erinomainen mahdollisuus myös vakituiseeen työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Toivomme, että olet valmis sitoutumaan pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen.

Mikäli tunnistit itsesi ja koet olevasi oikea henkilö tehtävänään, haethan paikkaa heti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Tehtävää pääset hakemaan rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi. Huomioithan, että emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse mari.yla-uotila@barona.fi.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, huomioimme sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.