(Poistunut julkaisusta)

Ruiskumaalari
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Peikko Finland Oy
Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.
Toimenkuva
Etsimme pidempään kokoaikaiseen työsuhteeseen Peikko Finland Oy:lle ammattitaitoista ruiskumaalaria, työpaikka sijoitsee Lahdessa.

Työt alkaa VMP Varamiespalvelun kautta mutta tarkoitus on vakinaistua asiakkaan kirjoille muutaman kuukauden jälkeen.

Tehtäviäsi ovat mm.

Maalaustyöt
Maalausvälineiden puhdistus/huolto
Logistiset tehtävät
Odotamme sinulta
Odotamme hakijalta kokemusta ruiskumaalauksesta sekä kiinnostusta erilaisia metallitöitä kohtaan.
Koulutus ja työkokemus
Alan työkokemus ja/tai koulutus.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus soita 03 873200. Toimithan pikaisesti sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.
Kesto
3-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2018 mennessä.