(Poistunut julkaisusta)

Ruiskumaalari Vääksyyn
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Haemme puuteollisuuden asiakkaallemme Vääksyyn linjaston ruiskumaalaria pintakäsittelyyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alalle sopivaa koulutusta, ja/tai aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Motivoitunut asenne ja reipas työote on kuitenkin kaikkein tärkein kriteeri.

Töitä on 40 tuntia viikossa, ja työsuhde alkaa määräaikaisena. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Joten jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin laita hakemus tästä linkistä tai suoraan sähköpostiin osoitteeseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Ria Aaltonen
Rekrytointivastaava
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy