(Poistunut julkaisusta)

Ruiskumaalari monipuolisiin työtehtäviin (Piikkiö)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen RUISKUMAALARIA Piikkiöön.

Yritys on teollisuuden alihankintamaalaamo, joka tekee pintakäsittelytöitä pääasiassa erilaisille metallipinnoille jauhe- ja märkämaaleilla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös erilaiset kokoonpano -ja pakkaustyöt yritysasiakkaille. Yritys sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Piikkiössä.

Työtehtäviin kuuluvat pääsääntöisesti erilaisten osien ruiskumaalaus, pakkaus -ja hiontatyöt. Työskentelytapa yrityksessä on, että työntekijät pääsevät tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, joten odotamme sinulta valmiutta ja intoa ruiskumaalauksen ohella tarttua myös jauhemaalausruiskuun, pensseliin, pakkausmuoviin ja hiontavälineisiin. Työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa arkisin klo 7-15.30 välillä.

Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä–voit olla taustaltasi esimerkiksi erilaisia pintoja käsitellyt ruiskumaalari tai pintakäsittelyalan koulutuksen saanut, innokas tekijä. Arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta. Otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi.

Kiinnostuitko monipuolisista työtehtävistä mukavassa työyhteisössä? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.