(Poistunut julkaisusta)

Ruiskumaalareita
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Etsimme asiakayrityksellemme ruiskumaalareita teollisuusmaalauksen pariin.

Oletko kokenut ruiskumaalari tai pintakäsittelyalan ammattilainen? Tämä työpaikka sopii sinulle, jos sinulla on työkokemusta pintakäsittelyalalta, etkä pelkää työntekoa. Voit myös olla työurasi alkupuolella oleva pintakäsittelyalan koulutuksen omaava henkilö.

Tehtäväsi koostuvat eri kokoisten metallikappaleiden ruiskumaalauksesta. Työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli taskussasi on ammatillinen koulutus, esimerkiksi pintakäsittelyalan perustutkinto tai sinulla on työn kautta kartutettua kokemusta ruiskumaalauksesta. Olet tottunut tekemään työsi huolellisesti ja tarkasti. Asenteesi työntekoa kohtaan on oikea ja haluat kehittyä omassa ammatissasi. Tavoitteenamme on löytää mahdollisimman osaava maalari, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus maalaamisen opetteluun ja hyvä asenne avustavien töiden tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä vakaassa työympäristössä Turun talousalueella. Hyvin työssään menestyvällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan paikkaa heti! Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Laura Ström, p. 046 923 6044.