Ruiskumaalaaja
Imagon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Imagon Group on Kajaanissa vuonna 1988 perustettu perheyritys. Olemme valomainostoimitusten ja ilmeenmuutosprojektien rautainen ammattilainen. Nykyään Imagon Groupiin kuuluu neljä yritystä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Yritys on alansa markkinajohtaja ja edelläkävijä LED-valaistustekniikan kehityksessä valomainoskäyttöön ja tuotteisiin kuuluvat räätälöidyt valomainokset, digitaaliset näytöt, mainosteippaukset sekä sisämiljöö tuotteet.

Etsimmekin nyt Imagon Oy:n Kangasalan tuotantoon RUISKUMAALARIA vakituiseen työsuhteeseen.

Maalarina pääset monipuolisesti työskentelemään räätälöityjen valomainosten valmistuksen parissa. Vastaat kylttien rakenteiden, osien ja runkojen valmistelusta sekä maalaamisesta. Pääset siis kehittämään osaamistasi kattavasti erilaisten projektien parissa ja harva työpäivä on täysin samanlainen. Työssä menestyäksesi tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja viimeisen päälle puitteet työn tekemiselle. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii sinulta jo hieman kokemusta ja osaamista ruiskumaalauksesta. Työ sopii sinulle, jos olet tunnollinen, ahkera sekä tarkka tiimipelaaja.

Työtä tehdään pääosin päivävuorossa ma-pe välillä, mutta toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä myös kaksivuorotyössä. Työvuorot sijoittuvat 06-18 välille. Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit ja haluat työskennellä alan näköalapaikalla maalarina, haethan paikkaa heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Jani Karjalainen puh: 050 444 4480 jani.karjalainen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1351764
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jani Karjalainen (jani.karjalainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kangasala