(Poistunut julkaisusta)

Ruiskumaalaaja Hyvinkäälle Konecranes Finland Oy:lle
Konecranes Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2018

Haemme asiakkaallemme Konecranes Finland Oy:lle ruiskumaalaajaa Hyvinkäälle kaksivuorotyöhön.

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Hyvinkäällä sijaitseva Konecranes Finland Oy hakee nyt kauttamme pitkäaikaiseen tarpeeseen ammatillisen koulutuksen tai työn kautta ammattitaidon hankkinutta ruiskumaalaria. Työ sisältää raskaan teollisuuden korkeapaineruiskumaalausta ja odotamme, että omaat kokemusta samantyyppisistä tehtävistä jo muutaman vuoden ajalta. Tehtäväsi on maalata tuotteet myyntikuntoon, joten odotamme sinulta ammattitaidon lisäksi myös tarkkaa ja huolellista otetta maalaukseen. Mikäli omaat metallialan taustaa/osaamista voi työtehtäviisi kuulua sopimuksen mukaan myös muita teollisuuden tehtäviä.

Tarjolla on kokoaikainen työsuhde hyvien kulkuyhteyksien päässä isossa kansaivälisessä yrityksessä. Työt alkavat määräaikaisena Baronan kautta, mutta osaavan tekijän löytyessä on erinomainen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen, joten odotamme valmiutta sitoutua pitkäaikaisesti.