(Poistunut julkaisusta)

Rudus Formento -maisematuotteiden kausimyyjä (Tuusula)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Vietä kesä maisematuotteiden myynnin parissa

Nyt on tarjolla mielenkiintoinen kesätyö maisematuotteiden myynnin parissa Tuusulan Ristikivessä. Rudus Formento -maisematuotteiden valikoimasta löytyvät mm. kauniit ja kestävät pihakivet, pihalaatat, reunakivet ja porras- sekä muurikivet niin betonista kuin graniitista valmistettuina.  Myynnin kesätyöntekijänä autat sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaitamme löytämään parhaat tuotteet niin pieniin kuin isoihin piha- ja ympäristöprojekteihin.  

Ketä etsimme? 

Tehtävässä toimiminen edellyttää mukautumiskykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä viihtyy parhaiten henkilö, joka on kiinnostunut oppimaan lisää maisematuotteista ja kiinnostunut kehittymään myynnissä. Tehtävässä onnistumista edesauttaa myyntihenkisyys, asiakaslähtöinen asenne sekä itsenäinen työskentelyote. Englannin kielen taito on eduksi. Tehtävässä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhän, meillä opit tärkeitä perusasioita myynnistä ja saat laajan kattauksen maisematuotteidemme tuoteperheeseen.  Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin. Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa asiakasryhmäpäällikkö Johanna Järvinen  0400675337 tai johanna.jarvinen@rudus.fi (takaisin töissä 7.1. alkaen). Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy ja maisematuotteitamme Ruduspiha.