(Poistunut julkaisusta)

RPA-Kehittäjä
F9 Distribution Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Haemme nyt kasvavaan ammattilaisjoukkoomme 

RPA-KEHITTÄJÄÄ (ROBOTTIKUISKAAJAA)

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen konttorillemme osaksi IT tiimiä, mutta toimimaan myös hyvin läheisesti F9 myynnin, tuotemarkkinoinnin sekä talousosaston kanssa. 

Robottikuiskaajana pääasiallinen tehtäväsi on sujuvoittaa ja helpottaa kollegoidesi työtaakkaa automatisoimalla eri osastoille kuuluvia rutiinitehtäviä RPA-ohjelmistorobotiikan avulla. Robottikuiskaaja saa työkavereiden keskuudessa aikaan riemunkiljahduksia, kun aamupäivän puuduttava rutiinihomma hoituukin robotin toimesta yhdellä klikkauksella. Meidän kaikkien arki on sujuvampaa ja erityisesti mielekkäämpää, kun olennaisten työasioiden hoitamiselle jää enemmän aikaa robottikuiskaajan ansiosta. 

Ensisijaisena työvälineenäsi toimii UiPath –ohjelmisto, jota hyödynnät tehtävässäsi kokonaisvaltaisesti automatisoinnin suunnittelussa. Toivomme sinulta tietoteknistä näppäryyttä ja vahvaa kokemusta myös Officen työkaluista, erityisesti Excelin käytöstä, sillä välillä kollegasi saattavat tukeutua sinun puoleesi kinkkisen Excel –pulman kanssa.  

Robottikuiskaajana pääset myös keskeisesti osaksi liiketoimintaprosessien kehittämisprojekteja ja tuomaan mukaan osaamisesi strategiseen suunnitteluun. Toivoisimmekin sinulta löytyvän innokkuutta ja näkemystä liiketoimintaprosessien automatisoinnin kehittämisestä ohjelmistorobotiikan avulla.  

Tarkempi tehtävänkuvasi muodostuu lopulta oman kokemuksesi ja osaamisesi, sekä kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Tehtävässä menestyäksesi seuraaviin asioihin kiinnitetään kuitenkin huomiota:

  • Sinulla on jonkin verran kokemusta tai vähintään kiinnostusta ohjelmistorobotiikkaan (RPA)
  • Myös kevyt koodaustausta (.NET ja VBA) lasketaan eduksi, sillä välillä robotille joutuu vääntämään juttuja rautalangasta
  • Arvostamme hyviä ongelmanratkaisutaitoja, sekä kykyä hahmottaa ja suunnitella liiketoimintaprosesseja
  • Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innokkuutta keskustella ratkaisuvaihtoehdoista ja olla mukana kehitysprojekteissa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden ja pääset osaksi positiivista ja ammattitaitoista työyhteisöä. Tarjoamme sinulle myös hyvän perehdytyksen tehtävään ja yrityksemme toimintoihin sekä kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 11.10.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.