(Poistunut julkaisusta)

RPA Developer
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Robottien rakentaja, kasvupaikka on sinun!

Etsimme nyt RPA-kehittäjää luomaan asiakkaillemme loistokokemuksia automaation keinoin. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee joko Helsingissä tai Tampereella. Tällä hetkellä tosin työskentelemme pääosin etänä.

Mitä teet

  • Kehität ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation ratkaisuja vaihtelevissa asiakasprojekteissa.
  • Osallistut sisäisen tuotekehityksen projekteihin ja RPA asiakastukeen
  • Toteutat älykkään automaation ratkaisuja UiPath Studiolla.

Mitä tuot meille

  • Osaamista – Sinulla on jonkin verran kokemusta jostain ohjelmointikielestä (esim. C#) ja ymmärrystä ohjelmistorobotiikasta. Myös kokemus ensimmäisen tason asiakastuen tehtävistä on ehdoton etu.
  • Aktiivista ja itsenäistä otetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Et myöskään pelkää kantaa vastuuta. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi.

Mitä me tarjoamme sinulle

  • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tullintorilla. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
  • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
  • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
  • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
  • Kasvupaikan – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Nappaa tästä itsellesi ainutlaatuinen kasvupaikka ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 30.11.2020.

Rekrytointiprosessi sisältää 2 haastattelua ja case-tehtävän.

Lisätietoja tehtävästä antaa Practice Lead Milla Blomqvist. Millan tavoitat parhaiten sähköpostilla milla.blomqvist@efima.com tai puhelimitse numerosta 050-5898013.