(Poistunut julkaisusta)

RPA-asiantuntija
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Haluatko osaksi osaavaa ja innostavaa työyhteisöä vastaamaan liiketoimintamme kannalta olennaisen RPA-kyvykkyyden luomisesta ja hallinnasta? Onko sinulla jo vankka kokemus erilaisista tietojärjestelmistä, erilaisista RPA-ratkaisuista ja haluat päästä kehittämään taitojasi monipuolisessa digiympäristössämme? Meillä pääset osaksi osaavaa ja arvostettua työyhteisöä, joka kehittää ja ylläpitää toimialan parhaita digitaalisia palveluja!

Etsimme Jatkuvat Palvelut -tiimimme siis

RPA-ASIANTUNTIJAA / ARJEN SUPERMIESTÄ/-NAISTA!

jolta odotamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asennetta sekä timanttista ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä ja asiakaslähtöistä ajattelua.
Avaintehtäviä roolissa ovat erilaisten RPA-ratkaisujen toteutus, ylläpito ja ylipäätään lisäarvo, jonka tämän päivän rakennuspalikoilla liiketoiminnalle takaamme.

Tehtäviisi kuuluu läheinen yhteistyö Mehiläisen liiketoiminnan kanssa RPA-palveluiden luonnin ja ylläpidon osalta ja niiden tuoman lisäarvon varmistaminen yhdessä Digi-tiimin kanssa.

Mitä teemme:
Jatkuvat Palvelut -tiimi toimii Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä vastuullaan liiketoiminnan jatkuvuus, kehitysprojektit/toimenpiteet ja yleisesti digikehityksen tuoman lisäarvon toteutuminen. Tiimi muodostuu alan ammattilaisista, jotka odottavat sinua osaksi tiivistä tiimiä - kantamaan omaa arjen sankarin viittaasi!

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoiset ja monipuolisen ympäristön Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä
Valitsemasi työvälineet
Vastuuta, tekemisen vapauden ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintosi mukaan
Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyöt...)
Modernit toimitilat Helsingin Kampissa

Kiinnostuitko?
Hakuaika päättyy 3.7.2019, mutta lähetäthän hakemuksesi sekä palkkatoiveesi tehtävään mahdollisimman pian.
Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja ilkka.hietala(at)mehilainen.fi