(Poistunut julkaisusta)

RPA Asiantuntija
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

RPA asiantuntija

Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ICT-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Elisa IT-liiketoiminta on korkean osaamisen IT-palvelutalo, jonka liiketoiminta perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähteiseen toimintaan.

Olemme vahvistamassa osaamistamme ja kyvykkyyttämme ohjelmistorobotiikan ja automaation saralla. Haluamme tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa tehostamalla omaa tekemistämme uusien teknologioiden avustamana.

Haemmekin nyt RPA osaajia tiimiimme. Tiimi tulee vastaamaan haasteeseen löytää ratkaisuja ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn avulla IT-palvelutuotannon käytännön töihin ja ongelmanratkaisuun. Elisa Appelsiinilla työskentelet yhdessä muiden teknologia-asiantuntijoiden kanssa toimipisteessämme Helsingissä tai Tampereella.

Sinä olet kokenut RPA asiantuntija ja olet käyttänyt jo joitain sovelluksia ohjelmistorobotiikkaan liittyen. Lisäksi omaat kokemusta ohjelmoinnista ja skriptauksesta ja sinulla on myös palava halu oppia uutta, kehittää, laajentaa ja syventää omaa teknologiaosaamistasi. Arvostamme myös kokemusta IT palvelutuotannon prosesseista ja projektityöstä.

Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva, mutta myös loistava tiimipelaaja. Hyvien sosiaalisten taitojesi takia sinulla on kykyä toimia eri sidosryhmien parissa sekä suomeksi että englanniksi. Sinulta löytyy myös aiheeseen soveltuva tekninen koulutustausta.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi mielenkiintoisten asiakkaiden ja uusimpien teknologioiden parissa, osaavan ja kannustavan asiantuntijajoukon ympäröimänä. Meillä Elisalla joustava työkulttuuri, parhaat mahdolliset esimiehet, laajat koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä tinkimättä parhaat työvälineet ovat tärkeimpiä asioita ihmisten viihtymisen kannalta. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Haethan mahdollisimman pian, sillä aloitamme kiinnostavien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana!

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on kysyttävää, niin otathan yhteyttä Juhaan (p. 050 558 0103, juha.lakkala@elisa.fi). Hän kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä.

Oletko sittenkin enemmän AI-asiantuntija, tsekkaa haku täältä: AI-asiantuntija.