(Poistunut julkaisusta)

RPA-asiantuntija, kokoaikainen, Botlabs Oy, Oulu
Botlabs Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020
RPA-asiantuntija, etsitkö seuraavaa steppiä urallasi? Haluaisitko päästä syventämään IT-alan osaamistasi palkallisen intensiivikoulutuksen merkeissä ennen työn aloittamista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä Botlabsille!

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme Botlabsille RPA-asiantuntijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on vakituinen ja tulet työllistymään Botlabsille Studentworkin kautta. Tähän tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan perehdytyksen lisäksi kattava koulutus yhteistyökumppanimme Knowitin toimesta. Voit lukea täältä lisää koulutuksesta ja sen sisällöstä SQA-moduulin kohdalta. 

RPA-asiantuntijan tehtävässä pääset mukaan Botlabsin omien huippuluokan tuotekehitysprojekteihin sekä monipuolisiin ohjelmistorobotiikan asiakasprojekteihin. Sinulla on keskeinen rooli ohjelmistorobottien suunnittelussa ja rakentamisessa. Tule työskentelemään kokeneiden kollegoiden kanssa teknologian kärjessä olevien tuotteiden pariin! Roolissa pääsetkin hyödyntämään jo olemassa olevia skriptaustaitojasi ja järjestämämme koulutuksen aikana pääset syventämään osaamistasi muun muassa Robot Frameworkiin. Tämä tehtävä soveltuu erinomaisesti RPA-asiantuntijalle, joka haluaa edetä urallaan ja aloituksen yhteyteen täsmäkoulutusta automaatiotyökaluihin!

Botlabs on vuonna 2017 perustettu, nuori ja viriili ohjelmistofirma, jonka muodostavat sen kymmenkunta mukavaa työntekijää. Yritys on kasvanut hyvin parin ensimmäisen toimintavuoden aikana ja hommia olisi tarkoitus kasvattaa jatkossakin unohtamatta kuitenkin rentoa asennetta. Botlabs Oy tarjoaa yrityksille nykyaikaiset ohjelmistorobotiikan ja digitalisaation palvelut, jotka he tekevät usealle asiakkaalle omalta Oulun ja Helsingin konttoreilta käsin. Projekteja on laidasta laitaan. Arkeen kuuluu työnteon lisäksi hauskat kahvihetket ja yhdessä lounastaminen. Sen lisäksi järkätään juttuja joko toimistolle tai johonkin muuhun mukavaan. Oikeasti siis vaikka pelataan verkkopelejä tai käydään ampumassa haulikolla. Lue lisää: https://www.botlabs.fi/

Pääasialliset tehtävät 
 • Ohjelmistorobottien suunnittelu ja rakentaminen asiakasprojekteissa
 • Yhteistyö niin tiimin sisällä kuin asiakkaiden kanssa
 • Käyttöösi tulee ainakin Robot Framework ja Python

Odotamme sinulta 
 • Työkokemusta RPA-kehityksen parista ja testiautomaatio-osaamista
 • Osaamista tai valmiuksia ottaa haltuun Robot Framework, C/C++ ja Python-ohjelmointi
 • Hyvää englannin kielen taitoa
 • Ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoja  

Tarjoamme sinulle 
 • Tilaisuuden kehittyä urallasi eteenpäin ja laajentaa osaamistasi
 • Hyvän perehdytyksen
 • Huippuluokan intensiivikoulutuksen, joka antaa erinomaiset lähtökohdat tehtävässä menestymiseksi
 • Kannustavan ja huumorintajuisen työyhteisön tuen, jossa vallitsee avoin ilmapiiri
 • Paikan kasvavassa ja ketterässä organisaatiossa

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.9.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on lokakuussa viikolla 42. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (anna-leena.kontio@studentwork.com). Otathan huomioon, että valitulle henkilölle teemme työhöntulotarkastuksen ja huumausainetestin. 
 
Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.