(Poistunut julkaisusta)

Rovaniemen seurakunnan sairaalasielunhoitajan virka
Hiippakunnat, Oulun hiippakunnan tuomiokapituli

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Rovaniemen seurakunnassa on avoinna sairaalasielunhoitajan virka.

Rovaniemi on Lapin maakunnan hallinnon ja kaupan keskus, arktisen alueen matkailukeskus sekä kansainvälisesti tunnettu yliopisto- ja joulukaupunki. Rovaniemi tunnetaan myös monipuolisena luonto- ja urheilupaikkakuntana. Kansainvälisellä opiskelijapaikkakunnalla työskentelee vuosittain noin 10 000 opiskelijaa. Rovaniemen seurakunnassa on n. 47 000 jäsentä. Toiminta toteutuu alue- ja työalatyönä.

Virkaan valittavan tulee olla kirkon sairaalasielunhoidon erikoistumiskoulutuksen suorittanut tai sen suorittamiseen kirjallisesti sitoutunut pappi tai lehtori. Palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 602. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Tehtävään määrättävän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake). Virassa voidaan soveltaa kuuden kuukauden koeaikaa.

Prosessissa huomioidaan papiksi vihityt tai lehtoriksi kelpoiset henkilöt.

Kirjalliset ilmoittautumiset toimitetaan Oulun hiippakunnan tuomiokapituliin 01.11.2019 klo 15 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta tästä linkistä.

HUOM! Jo vihityt papit liittävät sähköisen hakulomakkeen liitetiedostoksi nimikirjaotteen.

Lisätiedot: kirkkoherra Kari Yliräisänen, puh. 040 5032 734, perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Sari Arponen puh. 040 7422 296 sekä vs. hiippakuntapastori Päivi Liiti, puh. 044 7555 512. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.